- Política d’enviament i devolucions -

Més al detall...

Quan facis la teva compra rebràs un email de confirmació de comanda (si no el trobes a la teva safata d’entrada, revisa la teva safata d’spam o correu no desitjat).

El termini de preparació de la teva comanda serà entre 2 i 3 dies hàbils. Quan la comanda estigui preparada i l’enviem rebràs un altre mail informant que la teva comanda ha estat enviada amb el número de seguiment. Si l’empresa de transport no us localitza, us trucarà per telèfon, per aquest motiu és important que informeu el vostre número de telèfon correctament. Tornaran a intentar el lliurament al dia següent hàbil o en la data que acordeu. Natural Nomade no es responsabilitza de les possibles demores de lliurament causades pel servei de missatgeria. Les despeses d’enviament per a la Península (per a altres destinacions consultar) són les següents:

Recollida a la botiga – Gratis

Mobles Grans i voluminosos – consultar abans

Per comandes fins a 99,99 euros – 5 euros

Per comandes a partir de 100 euros – Gratis

Un cop rebuda la teva comanda, disposes de 15 dies naturals des de la seva recepció per poder tornar la teva comanda. Natural Nomade es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o objectes que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebudes. Si el motiu de devolució és per arribat en mal estat del producte, podreu optar
per la devolució dels diners o si preferiu, us enviarem de nou el producte, sempre sota disponibilitat s’estoc i sense càrrecs d’enviament addicional. Si són causes alienes a Natural Nomade, bé perquè canvies d’opinió o no t’encaixa, les despeses de devolució aniran a càrrec teu. Els objectes s’han de tornar en perfecte estat i amb la corresponent etiqueta.

Com fer una devolució:

Escriu un e-mail a info@naturalnomade.com i ho solucionarem el més aviat possible.

La direcció per efectuar les devolucions és la següent:

Rituels / Natural Nomade Plaça LLibertat nª2 Local

L’article ha d’estar al seu embalatge original, sense fer servir i en perfecte estat. Dins un període màxim de 15 dies des de la recepció de l’article, processarem la devolució i, si compleix els requisits, procedirem a reemborsar el càrrec realitzat per la compra pel mateix mitjà en què es va realitzar. El client es farà càrrec de les devolucions tret que Natural Nomade hagi comès un error enviant un producte o no hagi arribat en bon estat.