- MÓN EXÒTIC -

L’estil exòtic recrea ambients de climes tropicals marcats clarament per una vegetació frondosa, colors vius i elements de cultures llunyanes. Recrear aquesta tendència al nostre país és possible, si ho fem, aconseguirem traslladar-nos a Bali oa un lloc perdut de Hawaii. L’important és apostar per materials naturals com el bambú, la teca, el rotà, la caoba, el mànec i les fibres trenades. Els mobles i accessoris decoratius de fustes exòtiques us ajudaran a crear aquesta atmosfera càlida i acollidora, convidant-nos a relaxar-nos i evadir-nos.

exòtiques

NOVES MANERES DE DECORAR...

Estil Bali

L'estil balinès es caracteritza per la combinació entre la serenitat de l'estil oriental i la frescor i la naturalesa de l'estil tropical. Els materials naturals com el bambú o la fusta són l'essència d'aquest estil. El mobiliari es caracteritza per una geometria simple, en què destaca el bambú o el vímet, normalment acompanyats d'elements tèxtils amb tonalitats clares.
Llegir més

Estil Tropical

En la decoració tropical destaca el que és exòtic: els colors vius, materials naturals i una decoració gairebé acabada de sortir de la selva. Sobretot tenen rellevància tots aquells motius florals als seus tèxtils, al paper pintat, als mobles i a la vaixella. S'utilitzen materials naturals, com la fusta, la pedra i el bambú, tant a l'estructura com a la decoració.
Llegir més

MÉS AL DETALL...