- MON ÈTNIC -

L’estil ètnic és un món ple de teixits preciosos, estampats amb patrons artístics tradicionals i objectes amb un fort simbolisme i autenticitat, tots ells fabricats artesanalment. Si les cultures exòtiques desperten en tu una gran fascinació, amb aquest estil de decoració podràs transmetre un sentiment gairebé de pertinença a una cultura diferent, aconseguint espais originals amb una gran càrrega artística i tradicional.

ètniques

NOVES MANERES DE DECORAR...

Estil Colonial

L'estil colonial se centra en allò natural, una síntesis harmoniosa i elegant de matèries primeres, aconsegueix crear una atmosfera exòtica meravellosa. Un estil clarament representat per fustes fosques exòtiques d'alta qualitat com ara la teca, la caoba, la fusta de Sheesham i l'acàcia, aquest estil aporta autenticitat a la nostra llar.
Llegir més

Estil India

La decoració Indú compta amb molts aspectes basats en la cultura, una cultura rica en les arts visuals. Una clara aposta pels materials treballats a mà, estampats en els seus teixits i riquesa en les seves textures, l'estil indi destaca per apostar per colors vius i alegres.
Llegir més

MÉS AL DETALL...