- MON CLÀSSIC -

L’estil clàssic continua sent elegant, atemporal i amb unes característiques fortes que el fan únic. Compta amb moltes possibilitats decoratives i és capaç de crear espais plens de luxe i sofisticació. A més, en aquest estil no hi pot faltar la fusta, un element decoratiu fonamental en mobles, parets, terres o accessoris. La fusta aportarà noblesa i calidesa a qualsevol espai.

NOVES MANERES DE DECORAR...

Estil Neoclàssic

L'estil neoclàssic s'ha considerat sempre sinònim d'elegància i simplicitat. Destaca en ell les línies pures, el inimalisme i el confort. És una decoració tradicional, serena i càlida, ideal per als que estimen les modes del passat, els materials actuals d'alta qualitat i les tècniques modernes. Si us resulta complicat triar entre un disseny clàssic sofisticat i la comoditat moderna, l'estil neoclàssic és exactament el que necessites.
Llegir més

Estil Chic

Sens dubte, el seu eclecticisme, la barreja de motius ètnics i orientals, les peces vintage, juntament amb la llibertat de saltar-se les normes establertessón els punts forts pels quals aquest estil ha captat tants seguidors en els últims anys. A l'estil Boho Chic es prefereixen els tons terra i neutres. Aquests colors més suaus i relaxants crearan la base perfecta sobre la qual posteriorment podrem afegir notes de colors i patrons més atrevits.
Llegir més

Estil Romantic

La senzillesa, els espais acollidors i els tons suaus. Aquesta forma de decorar es caracteritza per tenir detalls delicats, estampats florals i un toc de sofisticació. Aquests espais denoten una personalitat càlida i amable, fent-nos sentir còmodes. Les textures suaus i els accessoris senzills marquen les pautes que crearan aquest romanticisme.
Llegir més